Inici
Qui sóm?
Què fem?
Quins serveis oferim?
Notícies d'interès
Treballa amb nosaltres
Contacte
Enllaços d'interès
Documentació
 


PRESENTACIÓ

MISSIÓ

La missió de la Residència Font Santa és l'atenció especialitzada per a pesones amb discapacitat intel·lectual adultes en procés d'envelliment i amb necessitats d'un suport extens i generalitzat, contemplant un servei de "Respir" de tres places per a persones amb algun tipus de trastorn de conducte amb l'objectiu de facilitar la millor qualitat de vida possible i la de les seves famílies, en l'àmbit territorial de Barcelona i les seves comarques.

VISIÓ

La Residència Font Santa pretén esdevenir centre referent per la comarca del Penedès en l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual en procés d'envelliment responen al moment de vida de cada persona d'acord amb les necessitats personals i socials i el seu projecte de vida.

VALORS

Els valors que impregnen dia a dia la nostra tasca parteixen del seu fundador, en Mossèn Josep Raventós, oferint un marc de seguretat afectiva on la persona pugui expressar les seves emocions dins un entorn familiar, on el respecte, la privacitat, la seguretat, les relacions interpersonals i la confiança han de ser presents en tot moment.

MODEL DE CENTRE

El nostre model de centre es defineix com a Bio-Psico-Social. Aquest ens permet entendre a la persona com a conjunt de necessitats, desitjos i capacitats a partir dels principis d'inclusió, normalització i d eparticipació social per tal de cercar el seu màxim benestar i el foment d'un diàleg permanent per garantir l'exercici dels seus drets i participació social.